۱۴۰۰ آبان ۱۳, پنجشنبه

 ۱۳آبان سالروز قتل کارگر قهرمان ستار بهشتی در زیر شکنجه وزارت اطلاعات

 

ستار بهشتی خطاب به سران حکومت نوشته بود: «من سکوت نمی‌کنم حتی اگر قرار به رسیدن لحظه مرگ من باشد»

۱۳ آبان سال‌روز جاودانه شدن ستار بهشتی است. وی یک کارگر ساده و روزمزد بود که با مادرش در محله فقیر‌نشین رباط کریم زندگی می‌کرد. به گفته مادرش، عاشق زندگی ساده بود و همواره می‌گفت: «طول زندگی خیلی مهم نیست و باید هر انسانی عمری مفید داشته باشد. او می‌گفت که چرا برخی این‌قدر دارند که نمی‌دانند چگونه خرج کنند و برخی باید این‌قدر سخت زندگی کنند»‌.


ستار صاحب وبلاگ‌ «جانم فدای ایران» بود. عمده فعالیت‌های او در شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، گوگل‌پلاس و نوشتن وبلاگ بود. وی فعالیت‌هایش را با نام مستعار «ستار آزادی» و «سعید آزاد» انجام می‌داد. ستار بهشتی در وبلاگش خبرهایی از زندانیان سیاسی و موارد نقض حقوق بشر در ایران را منعکس می‌کرد. قلم سرکش و روح آزادیخواه او باعث شده بود که ماموران امنیتی همواره او را مورد تهدید قرار دهند.


۱۳آبان سالروز قتل کارگر قهرمان ستار بهشتی در زیر شکنجه توسط وزارت اطلاعات

ستار بهشتی در آخرین پست خود در وبلاگش که روز ۸ آبان ۹۱ منتشر کرد، به این موضوع اشاره کرده و چنین نوشت: «روز و شب تلفن‌های تهدید آمیز قطع نمی‌شود. گویی قرار است با هر سخنی دهانمان را ببندیم. بنده به عنوان یک ایرانی می‌گویم، من نمی‌توانم در برابر این همه مصیبت سکوت کنم. بنده می‌گویم آقایان شما زیاد وراجی انجام می‌دهید و با این اراجیف کشور را به نابودی کشاندید. من سکوت نمی‌کنم حتی اگر قرار به رسیدن لحظه مرگ من باشد. در هر کجای دنیا که باشم و تحدید [تهدید] از طرف هر کسی باشد برای بنده اهمیت ندارد. آقایان دهانتان را ببندید ظلم نکنید تا افشاگری نکنیم».


ستار بهشتی پس از انتشار آخرین پست خود در تاریخ ۹ آبان ۱۳۹۱ توسط ماموران پلیس فتا، بازداشت شد. اتهام وی «اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در شبکه‌های اجتماعی» بود. وی پس از تحمل ۴ روز شکنجه جان خود را فدای ایران کرد. جسد ستار در آرامستان رباط کریم به خاک سپرده شد.


شهادت ۴۱ زندانی سیاسی به شکنجه جسمی سـتار بـهشتی

پس از انتشار خبر شهادت ستار زیر شکنجه‌های وحشیانه، ۴۱ نفر از زندانیان سیاسی در نامه‌ای اعلام کردند:


«ستار بهشتی روزهای ۱۰ و ۱۱ آبان ۱۳۹۱ در بند ۳۵۰ اوین بوده و آثار شکنجه در تمام قسمت‌های مختلف بدنش مشهود بوده ‌است».


در این نامه گفته شده که ستار در بازداشتگاه پلیس ایران مورد ضرب و شتم قرار گرفته، از سقف آویزان شده، دست‌هایش را به صورت قپانی بسته‌اند و با لگد به سر و گردنش ضربه زده‌اند.


یاد این کارگر زحمتکش که صدای آزادیخواهی مردم ایران بود، در سال‌روز پروازش همیشه زنده و جاوید است.


- آبان ۱۳, ۱۴۰۰ 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

 گسترش بحران بی‌آبی به نقاط مختلف ایران؛ مردم همدان روزانه ۱۲ ساعت آب ندارند همزمان با ادامه قطع آب شهرکرد برای بیش از ۱۰ روز و اعتراض شهرون...