۱۴۰۱ مرداد ۱۰, دوشنبه

 بازنشستگان مخابرات و تامین اجتماعی دوباره در شهرهای مختلف ایران تجمع اعتراضی برگزار کردند

بازنشستگان مخابرات و تامین اجتماعی در ادامه سلسله اعتراض‌های خیابانی خود به شرایط معیشتی، عدم رسیدگی به مطالبات و محقق نشدن وعده‌های دولت ابراهیم رئیسی در ارتباط با افزایش حقوق، بار دیگر روز یکشنبه، ۹ مرداد، در شهرهای مختلف ایران تجمع کردند.


بر اساس ویدئوها و گزارش‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، تجمعات اعتراضی امروز در شهرهای مختلف از جمله، تهران، البرز، تبریز، ارومیه، کرمانشاه، سنندج، شهرکرد، بجنورد، اهواز و رشت برگزار شد.


در همین زمینه، اتحادیه آزاد کارگران ایران در کانال تلگرام خود ویدیویی از یورش ماموران انتظامی به تجمع بازنشستگان مخابرات در تهران منتشر کرد.


بر اساس این گزارش، ماموران امنیتی و‌ انتظامی به شیوه‌های «خشونت‌آمیز» از جمله ضرب و جرح شماری از بازنشستگان معترض، تجمع‌کنندگان را متفرق و تعدادی را هم بازداشت کردند.



بازنشستگان مخابرات کرمانشاه نیز با در دست داشتن پلاکاردهایی از قبیل «این شد وضع عدالت، مخابرات خجالت» و «شرکت پر درآمد، چه بر سر تو آمد» برای چندمین‌بار خواستار رسیدگی به مطالبات معوقه خود شدند.


بازنشستگان مخابرات در یک سال گذشته بارها خواستار اجرای آیین‌نامه حقوقی و استخدامی سال ۸۹ شده‌اند.


در همین حال، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی استان گیلان، در مقابل ساختمان تامین اجتماعی شهر رشت، دست به تجمع زدند و با شعارهایی از قبیل «فلسطین رو رها کن، فکری به حال ما کن» و «اون مخبر بی‌ریشه قانون سرش نمیشه» به عدم تحقق خواسته‌های خود از سوی مقام‌های این سازمان اعتراض کردند.



بازنشستگان تامین اجتماعی ماه‌هاست که با برگزاری تجمعات اعتراضی در بسیاری شهرها خواستار اجرای مصوبه شورای عالی کار برای افزایش ۳۸ درصدی حقوق غیرحداقل‌بگیرها، پرداخت بدهی‌های انباشته از نیمه دهه ۵۰ تاکنون و اجرای قانون همسان‌سازی حقوق هستند.


گزارش‌ها همچنین حاکی است که هم‌زمان با تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز، کارگران گروه ملی فولاد و پرستاران و کادر پزشکی بیمارستان کرمی اهواز نیز مقابل ساختمان استانداری خوزستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.


علاوه بر بازنشستگان، طی هفته‌های گذشته اعتراض‌های گسترده‌ای توسط کارگران بخش‌های مختلف و معلمان در اعتراض به فقر، تورم و دستمزدها و حقوق پایین انجام شده است.


با این حال، بیشتر این تجمع‌ها با سرکوب نیروهای امنیتی و بازداشت و پرونده‌سازی برای فعالان کارگری و صنفی و معترضان مواجه شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

 گسترش بحران بی‌آبی به نقاط مختلف ایران؛ مردم همدان روزانه ۱۲ ساعت آب ندارند همزمان با ادامه قطع آب شهرکرد برای بیش از ۱۰ روز و اعتراض شهرون...