«احضار» اعضای یک گروه موسیقی در دزفول: تکذیب سرپرست گروه، انتقاد امام جمعه
در پی انتشار خبر احضار یک گروه موسیقی در دزفول و تشکیل پرونده برای آنها، سرپرست این گروه خبرهای مربوط به اتفاق را تکذیب و امام جمعه این شهر از آنچه «سیاهنمایی» و «برجسته کردن معضلات جامعه» نامید، انتقاد کرد.
فرمانده انتظامی دزفول روز یکشنبه، ۲۲ شهریور از احضار و تشکیل پرونده در کمتر از ۲۴ ساعت برای گروه موسیقی «سُللا» خبر داده بود.
به گفته روحالله گراوندی، این گروه موسیقی در دهه نخست ماه محرم، بدون داشتن مجوز اقدام به ساخت کلیپ در یک خانه تاریخی کرده بودند.
مهدی چناری، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول در این باره گفته بود که مالک ساختمانی که در آن موسیقی مختلط اجرا شده بود نیز احضار و از او تعهد گرفته شده است.
خبر احضار اعضای این گروه، واکنشهایی را از سوی کاربران شبکههای اجتماعی و برخی هنرمندان به دنبال داشت.
در همین رابطه جعفر محمدی، سردبیر سایت عصرایران در نامهای به فرمانده پلیس کل کشور ضمن انتقاد از «برخورد قهرآمیز با هنر و هنرمندانی که هیچ جرمی مرتکب نشدهاند» آورده است: « مگر یک باند مخفی تبهکاری را ۲۴ ساعته کشف کردهاند که اینگونه با ذوقزدگی از سرعت عملشان میگویند؟»
او در ادامه نوشته است: «آیا فرمانده انتظامی دزفول فکر کرده است که مردم او و پلیس را تحسین میکنند که توانسته یک گروه موسیقی شناختهشده را بهسرعت شناسایی کند؟»
در واکنش به انتقادها، محمدعلی قاضی دزفولی، امام جمعه دزفول نیز گفته است: «بیانیه، شانتاژ و ملتهب کردن فضای عمومی جامعه، مشکلات فرهنگی را برطرف نمیکند».
در همین حال پیمان یوسفی، نوازنده گیتار و سرپرست گروه سللا در حساب اینستاگرام خود در واکنش به حواشی ایجادشده نوشته است که برخی «سواستفادهگرها» خبری را پخش کردهاند که صحت ندارد.
مشخص نیست منظور آقای یوسفی خبر تشکیل پبونده برای اعضای این گروه بوده یا حواشی مربوط به این کلیپ که با اعلام «مختلط» بودن و اجرا و انتشار در ماه محرم موجب واکنش تندروها شده است.
احضار و بازداشت اعضای گروههای موسیقی در ایران سابقه دارد و بیشتر به دلیل حساسیت نسبت به حضور زنان در عرصه موسیقی اتفاق میافتد.
اواخر دی ۹۹ نیز اعضای یک گروه موسیقی زنان به دلیل ساخت یک کلیپ به مناسبت شب یلدا به اتهام «هنجارشکنی» بازداشت شده بودند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر