اعتراض به سگکشی
یک روز پس از تجمع در اعتراض به سگکشی، شهردار تبریز گفت دستور کشتن سگهای ولگرد را نداده بوده، آنچه در روزهای اخیر اتفاق افتاده "اشتباه" بوده و قرارداد پیمانکار لغو خواهد شد.
ایرج شهین باهر شهردار تبریز، امروز (یکشنبه ۲۶ اردیبهشت) در جلسه شورای شهر تبریز حاضر شد و توضیح داد که "زندهگیری با طناب" را ممنوع کرده و باید از آخرین روش جمعآوری در دنیا که بیهوشی است و هزینه بالایی دارد، استفاده شود تا این حیوانات کمتر ازار ببینند.
به گزارش ایرنا آقای شهین باهر بابت رفتار پیمانکار جمعآوری سگها عذرخواهی کرده است.
جمعه ۲۴ اردیبهشت در ویدئوهایی در شبکههای اجتماعی، تعدادی سگ دیده میشدند با طنابهای نایلونی به گردنشان. آنها به بدنه یک وانت بسته شده بودند و به نظر میرسید که بر اثر دار زدن خفه شدهاند.
در یک ویدئوی دیگر چند زن مانع حرکت یک خودرو میشوند و با باز کردن در ماشین چند سگ را فراری میدهند ولی بقیه سگها به نظر میرسد مردهاند.
این نخستین بار نیست که شیوه جمع آوری سگهای ولگرد و بدون صاحب در ایران، افکار عمومی و طرفداران حقوق حیوانات را متاثر و خشمگین کرده است.
دیروز (شنبه ۲۵ اردیبهشت) در مقابل شهرداری تبریز، تجمعی اعتراضی برگزار شد و معترضان خواهان رعایت حقوق حیوانات و استعفای مسئولان و برخورد با عاملان کشتار سگها شدند.
شهرام دبیری رئیس شورای شهر تبریز هم در جلسه این شورا، این شکل از جمعآوری سگها را "حیوان آزاری" خواند و محکوم کرد: "سیاست شورا در خصوص سگهای بیصاحب مشخص بوده و بر این اساس باید این سگها با همکاری سازمانهای مردم نهاد به صورت مناسب جمعآوری و عقیمسازی شوند."
گروهی از طرفداران حقوق حیوانات در نامهای به ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، خواهان رسیدگی به عملکرد شهرداریها در زمینه کنترل جمعیت حیوانات شدند.
در این نامه از اینکه خشونت با حیوانات در سراسر ایران "رواج" یافته انتقاد و "عقيمسازی و كنترل جمعيت حيوانات" به عنوان جایگزین پیشنهاد شده است.
فعالان حقوق حیوانات همچنین خواستار ممنوع شدن خشونت و كشتار حیوانات توسط شهرداریهاو "برخورد قاطع و اقدامات بازدارنده" با آن "خصوصاً مورد اخیر در تبریز" شدند.
کاربران شبکههای اجتماعی هم با هشتگ "سگها_را_نکشید" از این کارزار حمایت کردهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر